Alexandra Giuffrida

Cursurile acestea, pot spune ca mi-au schimbat viata. HD este un domeniu fascinant si Ioan m-a ajutat sa descifrez acest domeniu și mi-a format bazele în acest studiu. Ioan Nistor e în viziunea mea un „păstrator al cheilor” Human Design în România, prin acea că este extrem de specific și fidel redării întocmai a acestei cunoașteri, pastrand informațiile autentice de la sursa și apărând ca un părinte principiile. Asta este o garanție, din punctul meu de vedere, a unui mastering adevărat. Recomand cursurile HD ale lui Ioan!

Despre Ioan Nistor

Este profesor de Rave Cartography, Rave ABC și ghid de Living your Design- ”Trăiește-ți Designul”, acreditat de International School of Human Design (IHDS). Studiază la International Human Design School din 2014 si este analist profesionist certificat în analize individuale, de cuplu, ale ciclurilor mari și ale crucii încarnării precum și analist specializat în orientare profesională și optimizare a firmelor mici (BG5 Career & Business Design System engineer).

Prima carte de Human Design în limba română!

Design Uman, Știința Diferențierii este un manual complex care ne poartă pas cu pas în calătoria cunoașterii de sine.

Extrem de bine structurată, cartea e necesar să fie citită în ordine și cu răbdare. Fiecare paragraf, fiecare cuvânt sunt alese cu deosebită grijă pentru a rezona cu structura noastră interioară și a ne deschide spre satisfacție, succes, pace și surpriza vieții.

Alte resurse similare

Newsletter Design Uman

Abonează-te  pentru a primi știri despre evenimente și cursuri de design uman.

Mulțumesc!

vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma expedierea produselor dorite!