Despina Sitaru

Si eu as vrea sa impartasesc calatorie HD care a durat aproape un an pentru mine 🌈. Nu stiu cu ce sa incep pentru ca simt ca nu s-a terminat. Am intalnit exact cunoasterea de care aveam nevoie si cu care rezonez, am intalnit oameni cu care am impartasit aceeasi pasiune si dorinta de cunoastere, l-am cunoscut pe Ioan Nistor pe care l-am recunoscut personal ca si ghidul potrivit mie, v-am cunoscut pe voi colegii de calatorie cu care am impartasit multe-multe si m-am cunoscut mai bine pe mine 🥰 Imi lipsesc zilele de curs si intalnirea cu voi toti dar fiind cu Crucea Neprevazutului in pachetul HD parca vad ca ne mai intalnim pe undeva-candva. Multumesc pentru tot si ma uit increzatoare inainte

Despre Ioan Nistor

Este profesor de Rave Cartography, Rave ABC și ghid de Living your Design- ”Trăiește-ți Designul”, acreditat de International School of Human Design (IHDS). Studiază la International Human Design School din 2014 si este analist profesionist certificat în analize individuale, de cuplu, ale ciclurilor mari și ale crucii încarnării precum și analist specializat în orientare profesională și optimizare a firmelor mici (BG5 Career & Business Design System engineer).

Prima carte de Human Design în limba română!

Design Uman, Știința Diferențierii este un manual complex care ne poartă pas cu pas în calătoria cunoașterii de sine.

Extrem de bine structurată, cartea e necesar să fie citită în ordine și cu răbdare. Fiecare paragraf, fiecare cuvânt sunt alese cu deosebită grijă pentru a rezona cu structura noastră interioară și a ne deschide spre satisfacție, succes, pace și surpriza vieții.

Alte resurse similare

Mulțumesc!

vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma expedierea produselor dorite!