Gabriela Gagniuc

Prima intalnire cu Human Design a fost cu cateva luni in urma, cu ajutorul Alinei Ioan, care a declansat in mine curiozitatea de a afla mai mult despre mine, dorinta interioara de a-mi cunoaste, intelege si trai designul.
In intalnirea cu Ioan Nistor pentru a-mi intelege designul, a fost despre mine, cum sa ma inteleg, accept, pe ce sa lucrez, cum sa lucrez. Am inteles de ce atrag unele experiente, persoane, cum sa selectez ce vine spre mine, ce tehnici sa folosesc in lucrul cu mine sau interactiunile cu cei din jur, cum sa-mi dau seama ce e de la mine si ce preiau de la ceilalti, ce sa iau personal si ce nu…..
Informatia este foarte bine structurata, pe nivelul de intelegere al fiecaruia, soft…deschis…confortabil.
Este o adevarata maiestrie sa stii cum sa prezinti informatia, astfel incat cel din fata ta sa poata accepta ce are de acceptat si sa puna in valoare ce are de pus in valoare!
Daca ar fi sa aleg intre a avea aceasta convorbire despre designul meu sau a-mi oferi ceea ce mi-am dorit de mult, as alege prima varianta, ca e ca si cum mi-am oferit ce mi-am dorit de mult!
Eu simt ca m-am intalnit cu mine in sedinta asta….cu bune si mai putin bune, si e atat de bineeeee!
Meritati si voi experienta voastra!!!!!
Va multumesc!

Despre Ioan Nistor

Este profesor de Rave Cartography, Rave ABC și ghid de Living your Design- ”Trăiește-ți Designul”, acreditat de International School of Human Design (IHDS). Studiază la International Human Design School din 2014 si este analist profesionist certificat în analize individuale, de cuplu, ale ciclurilor mari și ale crucii încarnării precum și analist specializat în orientare profesională și optimizare a firmelor mici (BG5 Career & Business Design System engineer).

Prima carte de Human Design în limba română!

Design Uman, Știința Diferențierii este un manual complex care ne poartă pas cu pas în calătoria cunoașterii de sine.

Extrem de bine structurată, cartea e necesar să fie citită în ordine și cu răbdare. Fiecare paragraf, fiecare cuvânt sunt alese cu deosebită grijă pentru a rezona cu structura noastră interioară și a ne deschide spre satisfacție, succes, pace și surpriza vieții.

Alte resurse similare

Mulțumesc!

vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma expedierea produselor dorite!