Lacra Codrea

„Multumesc Ioan Nistor…am revazut informatiile si m-au ajutat foarte mult.😀 Practic tot ce mi-ati spus ma ajuta foarte mult, pentru ca nu o mai bajbiai incercand, ci pot acum sa merg la sigur, devenind mai mult din ceea ce sunt.
Mi-am clarificat in minte pe ce nisa, in ce directie, o sa merg cu cursul si anume am sa ajut oamenii sa treaca de la dorinta la actiune in slabit, cred ca asta inseamna pt mine ca pot sa imputernicesc o directie.
Si da sunt si voi fi deschisa si atenta la oameni cu care sa colaborez si care sa lucreze mai departe cu ei pe problemele emotionale si pe partea de nutritie.😀
Ma simt ca parca mi s-a luat un voal de pe ochi si am eliminat starea conflictuala din mine in care mintea imi spunea ca trebuie sa fac, sa stiu tot si corpul imi spunea nu am energie pt tot😃
Am sa va recomand cu drag, pt ca multi oameni sunt nefericiti si isi traiesc o viata neimplinita pentru ca nu stiu cine sunt ei 😀si care sunt darurile lor cu care au venit pe acest pamant.😃”

Despre Ioan Nistor

Este profesor de Rave Cartography, Rave ABC și ghid de Living your Design- ”Trăiește-ți Designul”, acreditat de International School of Human Design (IHDS). Studiază la International Human Design School din 2014 si este analist profesionist certificat în analize individuale, de cuplu, ale ciclurilor mari și ale crucii încarnării precum și analist specializat în orientare profesională și optimizare a firmelor mici (BG5 Career & Business Design System engineer).

Prima carte de Human Design în limba română!

Design Uman, Știința Diferențierii este un manual complex care ne poartă pas cu pas în calătoria cunoașterii de sine.

Extrem de bine structurată, cartea e necesar să fie citită în ordine și cu răbdare. Fiecare paragraf, fiecare cuvânt sunt alese cu deosebită grijă pentru a rezona cu structura noastră interioară și a ne deschide spre satisfacție, succes, pace și surpriza vieții.

Alte resurse similare

Newsletter Design Uman

Abonează-te  pentru a primi știri despre evenimente și cursuri de design uman.

Mulțumesc!

vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma expedierea produselor dorite!