Oxana Pata

„Prin harta explicata de Ioan Nistor am ajuns sa ma inteleg si sa ma cunosc mult mai profund.
Am inteles cauza tuturor frustrarilor si incercarilor prin care am trecut de-a lungul vietii, precum si Calea pe care o am de urmat in evolutia mea, pentru a ma asigura ca imi indeplinesc misiunea pe care am ales-o pentru aceasta minunata experienta pe care am ocazia sa o traiesc in aceasta viata.
Am inteles cum este mai bine sa lucrez, atat cu mine, cat si cu ceilalti, care sunt punctele mele forte si cum sa abordez ceea ce consideram a fi defectele mele si pe care ma straduiam din greu sa le corectez.
Ii sunt recunoscatoare pentru atentia si rabdarea cu care mi-a raspuns la toate intrebarile si mi-a lamurit toate detaliile pentru a ma putea intelege si a-mi permite sa FIU.
Il recomand cu multa caldura si cea mai mare incredere.
Iti multumesc! 🙏”

Despre Ioan Nistor

Este profesor de Rave Cartography, Rave ABC și ghid de Living your Design- ”Trăiește-ți Designul”, acreditat de International School of Human Design (IHDS). Studiază la International Human Design School din 2014 si este analist profesionist certificat în analize individuale, de cuplu, ale ciclurilor mari și ale crucii încarnării precum și analist specializat în orientare profesională și optimizare a firmelor mici (BG5 Career & Business Design System engineer).

Prima carte de Human Design în limba română!

Design Uman, Știința Diferențierii este un manual complex care ne poartă pas cu pas în calătoria cunoașterii de sine.

Extrem de bine structurată, cartea e necesar să fie citită în ordine și cu răbdare. Fiecare paragraf, fiecare cuvânt sunt alese cu deosebită grijă pentru a rezona cu structura noastră interioară și a ne deschide spre satisfacție, succes, pace și surpriza vieții.

Alte resurse similare

Newsletter Design Uman

Abonează-te  pentru a primi știri despre evenimente și cursuri de design uman.

Mulțumesc!

vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma expedierea produselor dorite!