Consultații Private

Sesiunile de design uman se numesc citiri, pentru ca totul este deja în harta, iar analistul doar citește ceea ce exista. Designul Uman este un sistem logic și mecanic, în citire îmbin cuvintele cheie în așa fel încât ființa să rezoneze, să se recunoască și să se întoarcă la drumul său. Citirea se face plecând de la data și ora nașterii care e necesar să fie cât mai exacte. Citirile le fac de obicei față în fața sau pe zoom. Fiind foarte multă informație, înregistrez întâlnirea și o pun la dispoziția clientului pentru a o putea reasculta. Fiecare reascultare poate aduce întelesuri noi. De obicei o citire durează în jur de o ora și 30 minute.

Citire de bază

Citirea de bază este primul pas spre trăirea propriului design și condiția necesară pentru celelalte tipuri de citiri și participarea la cursurile de Design Uman acreditate de Școala Internațională de Design Uman (IHDS).

Durata sesiunii

1h30min

Prețul sesiunii

510 Lei

Înregistrare

Audio

Fiecare dintre noi este unic și venim cu o modalitate specifică de funcționare, o strategie și o autoritate. Esența designului este despre a respecta acesta unicitate și a-ți lua deciziile ca tine însuți. Într-o citire de bază te voi ghida să te cunoști și să te accepți exact așa cum ești. 

Ne vom uită împreună la punctele tale forte, la ce ai de oferit (definiția) și la ce ai de învâțat, ce ai venit să întâlnești (deschiderea) în această viața. 

Îți vou prezenta și te voi sprijini să te conectezi cu felul tău specific de a lua decizii în așa fel încât să poți trăi o viață plină de satisfacție, succes, pace și surpriză și să înțelgi care e rolul tău în această viața.

 

Citire avansată

Durata sesiunii

1h30min

Prețul sesiunii

510 Lei

Înregistrare

Audio

După citirea de bază putem să ne uitam împreună la detaliile pertinete și semnificative ale hărții tale pentru a întelege dilemele și provocările cu care te-ai putea confrunta.

Citire a Crucii Încarnării și Scopului

Durata sesiunii

1h

Prețul sesiunii

510 Lei

Înregistrare

Audio

Fiecare dintre noi am venit aici cu un scop precis, cu o misiune, cu un rol, pe care nu îl poate face nimeni altcineva.
Fiecare avem „crucea” noastră de dus și un anumit drum de parcurs, însă acest lucru nu poate fi forțat, nu putem să ne asumăm ceva pentru care nu suntem pregătiți.
Recomand această citiri după ce îți trăiești designul de ceva vreme și ești pregătit să te predai misiunii tale. Vom explora împreună cum poți să te predai scopului tău mai înalt.
Acest tip de citire se dezvoltă pe plecând de la citirea de bază și implică urmarea strategie și autorității.

Citire a Revoluției Solare

Durata sesiunii

1h

Prețul sesiunii

510 Lei

Înregistrare

Audio

În fiecare an Sorele se reîntoarce în poziția nașterii noastre și seteaza lecțiile anului care urmează. Se recomandă această citire cu 3 luni înainte de data nașterii, deoarece în ultimele trei luni ale ciclului curent suntem mai vulnerabili, corpul este deja în noul ciclu în timp ce personalitatea încă nu a ieșit din ciclul curent. Această citire ne ajută să înțelegem temele anului și ne sprjiină în trăirea propriului design.. În acest tip de citire se suprapun harta de bază și harta revoluție solare.

Citire a Reîntoarcerii lui Saturn

Durata sesiunii

1h

Prețul sesiunii

510 Lei

Înregistrare

Audio

În jur de 28 de ani, trecem prin ceea ce se numește ”criza de 30 ani”. Saturn se reîntoarce în poziția de la naștere și ne realiniză cu propriul nostru drum. Tot ceea ce nu e pentru noi este dat la o parte și suntem împinși înapoi spre noi. Pentru cei cu profil de exemplu (6) e perioada ”urcării pe acoperiș”. Acestă citire ne ajută să înțelegem temele acestei realinieri și ne sprjiină în trăirea propriului design. În acest tip de citire se suprapun harta de bază și harta Reîntorcerii lui Saturn.

Citirea a Opoziției lui Uranus

Durata sesiunii

1h

Prețul sesiunii

510 Lei

Înregistrare

Audio

În jur de 40-43 de ani, trecem prin ceea ce se numește ”criza de 40 ani” sau mijlocul vieții. Este perioada în care începem să ne facem muncă vieții, când devine prioritară axarea pe Nodul Nord, lăsând în spate Nodul Sud, devenind adulți. Acestă citire ne ajută să întelgem temele muncii veții și ne sprjiină în trăirea propriului design pentru a putea face ce am venit să facem. În acest tip de citire se suprapun harta de bază și harta Opoziției lui Uranus.

Citirea a Reîntorcerii lui Chiron

Durata sesiunii

1h

Prețul sesiunii

510 Lei

Înregistrare

Audio

În jur de 50 de ani, trecem prin ceea ce se numește ”criza de 50 de ani” sau întoarcerea vindecătorului rănit. Este perioada în care fie înflorim și trăim autenic, fiind model pentru ceilalți, trăindu-ne crucea și scopul nostru mai înalt, fie contra-model, inspirându-i pe ceilalți să nu fie ca noi. Pentru profilele de linie 6 este perioada ”coborârii de pe acoperiș” și reîntoarcerii în lume. Acestă citire ne ajută să înțelegem frumusețea auteticității noastre odata ce rănile au fost vindecate și ne sprjiină în trăirea propriului design. În acest tip de citire se suprapun harta de bază și harta Reîntoarcerii lui Chiron.

Citirea a Relației de Cuplu

Durata sesiunii

1h30min

Prețul sesiunii

600 Lei

Înregistrare

Audio

Într-o relație fiecare partener vine cu calitățile și provocările lui. Scopul acestei citiri este clarificarea cadrului relației, sprijinind partenerii să se vadă și să se respecte reciproc exact așa cum sunt ca indivizi dar și ca membri ai relației. Este imperios necesar ca la această citire să participe ambii parteneri, după ce au avut în prealabil o citire individuala. Acestă citire ne ajută să înțelegem cadrul relației cu celalălt, fie el partener, copil sau părinte și ne sprijină să trăim autentic și să respectăm autenticitatea celuilalt. În acest tip de citire se suprapun hărțile celor doi parteneri.

Citire a Carierei Profesionale

Durata sesiunii

1h

Prețul sesiunii

510 Lei

Înregistrare

Audio

În această citire ne vom axa pe punctele tale forte, pe mediul propice în care te poți dezvolta cel mai bine din punct de vedere profesional.

Vom aborda domeniile de activitate care sunt potrivite pentru tine și cum poți avea satisfacție și succes în ceea ce faci .

Newsletter Design Uman

Abonează-te  pentru a primi știri despre evenimente și cursuri de design uman.

Mulțumesc!

vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma expedierea produselor dorite!