Despre mine

Salut, sunt Ioan

Prima mea întâlnire cu Designul Uman a fost în 2011, când l-am privit că pe un alt fel de astrologie. Adevăratul experiment însă a început în 2014 când într-o călătorie șamanică, la invitația șamanului de a vedea în ce merită să-mi investesc energia, mi-a apărut foarte clar mesajul “Știi de Human Design de atâta timp, de ce nu faci asta ? “.

Mesajul a fost atât de puternic încât la întoarcerea acasă m-am înscris la cursul Living Your Design și de atunci nu m-am mai oprit. În 2018 am primit invitația de a traduce cartea de referință “Human Design: The Definitive Book of Human Design, The Science of Differentiation by Ra Uru Hu” în limba română, acesta fiind prima și singură carte de Human Design în limba română. Cartea poate fi comandată prin email la adresa ioan.nistor@gmail.com.

În prezent fac sesiuni de Human Design pentru alinierea cu propria viață, consiliere pentru cupluri, sesiuni de orientare profesională, consiliere pentru construirea și eficentizarea echipelor mici , organizez workshopuri de Living Your Design – Trăiește-ți Designul, cursuri de Rave Abc. De asemenea conduc grupul de facebook “Human Design Aplicat” unde îi sprijin pe participanți să își trăiască autenticitatea în mod practic.

Singurul profesor de Rave Cartography din România, profesor de Rave ABC și ghid de Living your Design- ”Trăiește-ți Designul”, acreditat de International School of Human Design (IHDS)

Cursuri studiate de Human Design:

 • Living Your Design
 • Living Your Design Guide
 • Rave ABC
 • Rave Cartography
 • Professional Training Level 1 – Analyst Training
 • Profesional Training Level 2 – Analyst Training – Relații și Cicluri
 • Profesional Training Level 3 – Analyst Training – Crucea Incarnării
 • Profesional Training Level 4 – Analyst Training
 • BG5 Career & Business Design System Training
 • Rave Abc Teacher Training
 • Differentiation Degree Certification Program (în curs)

Practic șamanismul siberian, amerindian și incaș, conduc seminarii și tabere de Human Design și șamanism. Drumul meu legat de dezvoltarea personală m-a purtat prin locuri inedite și inițiatice, precum Cehia, Irlanda, Grecia, India, Peru, locuri care mi-au completat și modelat drumul spre el însuși.

Îmi place să lucrez cu oamenii, să îi sprijină să se iubească și să se vadă exact așa cum sunt. În sesiunile mele cu sensibilitate și cu prezență le pun oamenilor întrebările potrivite ca să își descopere propriul lor adevăr. Îmi place să experimentez pe mine că apoi mesajul pe care îl transmit să fie veritabil și trăit de mine.

Abia aştept să ne cunoaştem!

Newsletter Design Uman

Abonează-te  pentru a primi știri despre evenimente și cursuri de design uman.

Mulțumesc!

vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma expedierea produselor dorite!